Project

General

Profile

Bug #963

My_applications_foldet issue and html folder issue

Added by malcolm harvey about 1 year ago. Updated about 1 year ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Target version:
Start date:
12/04/2022
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Affected version:

Description

My documents and html folder.
..
(my_aoz_applications)
(Betaoz channel ver
I notice that its putting by default the my_aoz_applications under the mydocuments folder again instead of whatever folder you put your new install in.
..
(html folder del issue)
(Betaoz channel ver)
(After running a previously made application from the current live version on the website in it ok (the betaaoz ver)) if I then delete the html folder from this previous application I have added into it and then try to run it in the full screen browser again, it does the build and run and then nothing happens. Just stops finished.
..
If I create a new application and run it works and previews but if i delete its html folder and try preview or full screen, same issue.

So again summing up same thing, if you delete a newly created applications html folder and run again it creates the html folder again and then builds and stops.
.


Files

wont create index.html.png (64.5 KB) wont create index.html.png malcolm harvey, 12/04/2022 08:39 AM
#1

Updated by malcolm harvey about 1 year ago

Further to re: Issue with deleting the html folder and re running in the new (Betaoz channel ver edu 1.x).
It seams it does recreate the html folder as Ive written above, but it does not also then recreate the index.html after build and run again.

#2

Updated by malcolm harvey about 1 year ago

Ok, re: the html issue, this has been corrected in the later test version from laurant.
So its only the still issue of the, ->putting by default the my_aoz_applications under the mydocuments folder again instead of whatever folder you put your new install in.

#3

Updated by malcolm harvey about 1 year ago

  • Status changed from New to Closed

This seams to have been corrected in the latest github update.
Betaoz channel (git) ver. Ill close for now.
Note: It was possibly a zip extraction issue now using 7zip, it may have put wrong attributes when extracted not allowing some permission, seams now working of your current aoz->my_aoz_applications folder again.

Also available in: Atom PDF