Project

General

Profile

Actions

Bug #143

open

Rainbow works in Amiga mode, but not PC

Added by Paul Kitching over 4 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Feedback
Priority:
Normal
Target version:
Start date:
02/06/2020
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
8:00 h
Affected version:

Description

#manifest: "pc"
#splashScreen:false
#rainbowMode:"slow"
Set Rainbow 0,1,16,"(1,1,15)","",""
Rainbow 0,56,1,255
Curs Off : Flash Off
wait vbl

Change the mode to "amiga" and it works. I'm not sure if this is supposed to work in PC mode, as I know there are some problems with it using fast/slow mode.


Files

Bug143.png (43.5 KB) Bug143.png Amiga output. Brian Flanagan, 10/04/2020 10:37 PM
Actions #1

Updated by Francois Lionet over 4 years ago

  • Status changed from New to Resolved
  • Target version set to 0.9.5

Fixed! Happened because of the splash screen.

Actions #2

Updated by Baptiste Pillot over 4 years ago

  • Status changed from Resolved to Feedback
Actions #3

Updated by Brian Flanagan over 3 years ago

It's worse now.
I get a black screen in AOZ/PC mode.
I get an orange and black mess in Amiga mode.

Actions #4

Updated by Brian Flanagan over 3 years ago

  • Estimated time set to 8:00 h
  • Affected version changed from 0.9.4 to Beta RC3
Actions #5

Updated by Paul Kitching over 3 years ago

  • Affected version changed from Beta RC3 to 1.0.0 (B4)

I get an internal error now for both modes.

Actions #6

Updated by malcolm harvey almost 3 years ago

This is also internal error now for both modes still Beta 8.

Actions #7

Updated by Paul Kitching over 2 years ago

  • Affected version changed from 1.0.0 (B4) to 1.0.0 (B10) u16

I'm getting blank screen and the program doesn't end for both Amiga and AOZ modes.

Actions

Also available in: Atom PDF